Virksomhedsprofil

Virksomhedsprofil.

Fredericia tømrer- & entreprenørforretning Aps er en virksomhed med en stærk profil, kunde service og kreative visioner.

Ansvarsfuld kvalitetshåndværk er ikke en selvfølgelighed i dag!

Med mere end 20 år erfaring har Fredericia tømrer- & entreprenørforretning en vision om at samle og udvikle erfaring og viden, som er tidssvarende med det 21.århundrede. Vi vil være handlekraftige og ærlige i vores rådgivning og projektering.

Vi er medlem af Byg Garantiordning. Læs mere her

Vi vil ikke være de største, bare de bedste.

Vores målsætning er, at være opdateret indenfor byggeløsninger og principper, sikkerhed og bygningsreglementer. Vi vil med social og global ansvarlighed søge, at være med til at forbedre virksomhedsprocesser, således at vores håndværksfag afspejler en bæredygtig udvikling. Vi vil levere et produkt af en meget høj kvalitet som overholder tidens regler og normer. Om du blot skal bruge en tømrer i Fredericia en halv time eller bygget nyt hus et andet sted i landet, kan vi udføre opgaven for dig. Virksomheden beskæftiger sig med alle former for byggerier og har en fast kundeportfølje, med både private og offentlige virksomheder.

Virksomheden beskæftiger følgende faggrupper:

• Tømrere
• Snedkere
• Murere
• Jord/Beton
• Maskinførere

Èt fast tilbud – én fast kontaktperson…

Fra den første streg på papiret til det nøglefærdige projekt er udført, rådgiver og sikrer vi, at alle perspektiver af byggeriet er gennemgået og udført korrekt. Og med os som din sparringspartner er du sikret en kompetent rådgivning. Vores håndværkere guider dig sikkert og forståeligt igennem hele byggeprocessen og rådgiver dig gerne med valg af konstruktion, materiale – og installationsvalg.