Byggeforløb

Lad Fredericia tømrer- & entreprenørforretning Aps bygge dit drømmehus.

Kontakt Fredericia tømrer- & entreprenørforretning Aps på telefon 75 92 75 99 og få et uforpligtende tilbud.
Lad os sammen bygge dit drømmerhus…

 

roof

Møde med vores salgsteam.
Vi sælger vore varierede hustyper gennem direkte kontakt fra vore kunder, eller via et lokal forankret netværk, hvormed Fredericia tømrer- & entreprenørforretning aps har indgået en henvisningsaftaler. Ved første henvendelse, aftales der altid et møde med en af de personer som indgår i vores salgsteam.

 

360

 

 

 

 

 

360 graders-mødet.
Inden vi starter på at bygge dit nye hus eller tilbygning mødes vi uformelt og lave en 360 graders vurdering af jeres ønsker, behov og formål. Vi vil gennemgå og afdække alle aspekter i byggeriet ud fra størrelse, materialevalg og æstestik. Her bliver hele byggeriet vendt, drejet og syretestet om alle ønsker og behov er tilgodeset.

Det kan være med udgangspunkt i standard modeller, eller ud fra kundens helt specielle ønsker. Ved mødet er det også en god ide, at vende kundens forventninger til prisniveau, da vi altid forsøger, at komme så tæt på det optimale resultat som muligt. Ved mødets afslutning, har vi noteret kundens ønsker, herunder grovskitse og ønskeindretning af drømmehuset.

mursten
Når byggeriet skal starte op.
Byggeriet opstartes af vores byggeleder, som vil deltage igennem hele byggeforløbet og være jeres kontaktperson. Èn fast kontaktperson, èt tlf.nr. at henvende sig til. Byggelederen har ansvaret for håndværkerne der arbejder på byggeriet og koordinere forlåbet således af byggeriet foregår så gnidningfrit som muligt. Bygherren kan til enhver tid kontakte byggelederen, hvis man har spørgsmål vedr. byggeriet i byggeperioden.

 

 

nogler1

Når byggeriet er klar til indflytning.
Byggeriet overrækkes personligt af byggelederen og  fælles gennemgår vi grundigt det nybyggede. Finder man fejl og mangler ved huset vil disse blive noteret ned og vores håndværker har 3 uger fra aflevering af byggeriet til fejl og mangler skal være udbedret.
Din kvalitetsmappe på dit nye drømmehus/tilbygning/renovering.
Der udleveres en kvalitetmappe, som indeholder alt om drift, vedligehold, trykprøvning, energimærkning mv.

Kontakt Fredericia tømrer- & entreprenørforretning aps. på telefon 75 92 75 99  eller e-mail Info@fredericiabyggeri.dk – Og lad os sammen bygge dit drømmerhus.