Byg Garantiordning

Byg Garantiordning giver dig sikkerhed og kvalitetsforpligtelse

Vi er narturligvis medlem af Danmarks mest omfattende garantiordning, Byg Garantiordning.

Fredericia tømrer- & entreprenørforretning Aps benytter udelukkende markedets bedste materialer, der lever op til gode danske certificeringskrav og har en parallel levetid. En mindst lige så vigtig del er den efterfølgende garanti på  opgaven. Alt for ofte ses det, at små firmaer uden garantinordning udfører forkerte konstruktioner og vælger at lade kunden i stikken så snart, der opstår problemer.

En undersøgelse fra Byggeskadefonden visre, at 80 % af alle nylagte tage har alvorlige fejl eller mangler. Hele 30 % burde lægges helt om, idet fejlene vil betyde skader på huset og problemer med indeklimet som svampevækst, træk og fugtprobleme. Som jeres garanti for et korrekt udført arbejde er vi medlem af DANSK BYGGERI Garantiordningen, der sikre forbrugerne i tilfælde af eventuelle fejl og mangler.

Under hele byggeforløbet foretager Fredericia Tømrer- & Entreprenørforretning løbende kvalitetessikring af vores arbejde og når opgaven er løst, modtager i en kvalitetsmappe med dokumentation og garantibevis.

Har du råd til at bruge håndværkere uden garanti ?
Gennem BYG GARANTI har forbrugeren en meget stærkt garanti, som i mange situationer kan vise sig at være afgørende. BYG GARANTI omfatter kun medlemmer af Dansk Byggeri, og ordningen sikrer medlemmers private kunder i en 5-års periode.

Sådan er du sikret med BYG GARANTI.
Vil du være sikker på at få udbedret eventuelle fejl og mangler, uden at du lider økonomisk tab, er det ikke ligegyldigt hvilken virksomhed, du har valgt. Kun virksomheder, der er medlem af Dansk Byggeri, er dækket af Byg Garantiordning.

Et økonomisk sikkerhedsnet
Byg Garantiordning er et økonomisk sikkerhedsnet under de private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det arbejde, som er aftalt med en byggevirksomhed i Dansk Byggeri. Ordningen dækker med op til 100.000 kr. inkl. moms pr. byggesag. Garantien dækker i fem år, efter arbejdet er færdigt.

Når du som privat forbruger vælger en byggevirksomhed, der er medlem af Dansk Byggeri, er du godt sikret. De 6.500 virksomheder, der er medlem af Dansk Byggeri, kan således tilbyde dig en række ordninger, der hjælper dig og håndværkeren til at skabe det resultat, du ønsker dig – og som sikrer dig bedst muligt, hvis det alligevel skulle gå galt.